Recept met Elemi etherische olie Elemi Elemi is antiseptisch en harmoniserend. Versterkend bij slecht helende en geinfecteerde wonden Altijd verdunnen met een basisolie. 1 op 10 (amandel of jojoba bv) Versterkt en verjongd de huid en verzacht rimpels Werkt slijmoplossend en ondersteunt bij nerveuze uitputting en stress. UItstekend te gebruiken bij meditatie. 1 of 2 druppls in je diffuser doen voor je gaat mediteren eventueel nog een druppel frankincence erbij Voor de huid kun je 2 druppls toevoegen aan je nachtcreme voor een verjongend en verstevigend effect. RECEPT 10 ml basisolie(rozenbottel is erg goed voor de huid of jojoba of amandel) 2 druppes elemi 2 druppels frankincense 2 druppes lavendel Als je dit elke nacht gedurende 2 weken op je schoongemaakte huid doet zie je een enorme vooruitgang! Minder fijne rimpes, stevigere huid, gezonde gloed) Heb je deze olien niet in huis maar wil je dit graag proberen? Ik kan een roller van 10 ml voor je maken voor 6,95 De verzendkosten zijn 4 euro maar je kunt het ook op afspraak ophalen
Heb je hulp nodig? Chat met ons