Natuurlijke make-up van Boho Green make-up Boho is het snelst groeiende en meest kleurrijke ECO-make-up merk van Europa! Boho natuurlijke make-up. Green style, happy life, lucky planet Boho cosmetics haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin de flower power generatie ervoor pleitte dat mensen meer in eenheid moesten gaan leven met de natuur De stijl wordt verder gekenmerkt door : -kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid-blijheid. -Sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen Dit is dan ook waar het van oorsprong Franse merk voor staat, samen met de duurzaamheid die altijd in gedachten wordt gehouden bij de ontwikkeling van de Boho cosmetica. Het merk werd opgericht door twee professionals met als uitgangspunt dat cosmetica betaalbaar moest zijn, en dus toegankelijk. Het idee dat duurzame producten op biologische basis altijd duur zijn, wilden zij uit de weg ruimen. Het moest zo anders (betaalbaarder!) kunnen, maar absoluut zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten. Boho natuurlijke make-up is duurzaam en vele producten zijn vegan. Door het aanschaffen van een Boho product draag je ook bij aan duurzaamheid; één procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draag je bij aan de herbebossing in Frankrijk. Dat is dus een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! Uiteraard zijn de producten dierproefvrij
Heb je hulp nodig? Chat met ons