TERRA COTTA TUTORIAL 

RONDGEZICHT

Creëer een valse holte met de terra cotta onder het jukbeen, die kan worden begrensd door een grote O te maken met de mond terwijl je de kin naar beneden duwt. De holte zal ook diagonaal van vorm zijn, maar deze zal doorgaan en een brede V liggend en gevuld creëren. Je kunt ook, als het voorhoofd helder is, de zijkanten van het voorhoofd lichtjes in de schaduw plaatsen om licht in het midden te laten. 

CONTOURINGSTECHNIEK   

Stap 1: 

Breng een donkerder terra cotta aan dan je gebruikelijke schaduw, op donkere gebieden  om je gezicht te graven en te beeldhouwen.

Stap 2: 

Breng een lichtere parelachtige terracotta aan dan uw gebruikelijke tint,  voor een heldere en stralende teint.

HIGHLIGHTER TUTORIAL 

Stap 1: 

Neem uw matte terracotta en kwastpoeder.

Stap 2: 

Teken een 3 met je borstel over je voorhoofd, je wangen en je kaak. Je kunt ook je wangen graven met een donkerder terra cotta onder het jukbeen.

Stap 3: 

Neem vervolgens uw parelmoer terracotta met de blush borstel.

Stap 4: 

Plaats uw terracotta op uw jukbeenderen en op de randen van uw neus, kin en kaken.

BLUSH

10% gecertificeerde biologische ingrediënten 99% natuurlijke ingrediënten

VRAGEN UITLEG OPMERKING

WELKE KLEUR?

ARTIKEL ?

AANVRAAG Kies een geschikte textuur voor je huidskleur. Kies voor een natuurlijke make-up een tint dicht bij het rood van je wangen. 

De juiste kleur om te kiezen is degene die je helder maakt, maar toch discreet blijft.

Het is het meest gebruikte product met een gezond gloedeffect. Het verbetert de make-up, een onontkoombare stap. Werken volgens de vorm van het gezicht (zie zelfstudie op pagina 25). De BLUSH biedt 4 trendy tinten. Speel met hun intensiteit!

Stap 1: Glimlach en breng je blush aan op het gebogen deel van je jukbeenderen.

 

Stap 2: Verzacht de contouren door het poeder naar de haarwortel te strekken en een beetje af te dalen. Tips: aarzel niet om de kleuren te mengen om een ​​gepersonaliseerde tint te krijgen die het beste met uw teint kan trouwen.

Je kunt alle blushes in het Boho Green Make-Up-assortiment gebruiken, maar speel met intensiteiten als een tint te donker of te helder voor je is.

Als het gezicht dof en glansloos is, breng dan zachtjes de blos aan op het voorhoofd, kin en wangen en op de punt van de neus om een ​​stralend effect te geven.

Stap 3: Bekijk het resultaat en als pigmenten te sterk zijn, meng het dan met een poeder of kwast.

Er volgen binnenkort tutorials over andere Boho Green producten

Mozaik Bronzing Powder
Heb je hulp nodig? Chat met ons