[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ inline_fonts=”Abhaya Libre”]

 

Dingen die je kan doen met citroen

 

Droom jij van roestvrij staal zonder die eeuwige vingerafdrukken?

 

Voeg 3 druppels Lemon toe aan een vochtige doek en polijst tot in de perfectie. Ik doe dit graag op drukbezochte oppervlakken om dat glanzende, strakke uiterlijk te verlengen

 

Kauwgum in het haar van je kind? Werk het uit hun lokken met 1-2 druppels Lemonolie. Ja werkelijk! Ik von

 

d het beter ruiken en sneller werken dan de ijs- en pindakaasmethode.

 

 

Heb je net ontdekt dat je kleine kunstenaar een liefdevol spoor van krijttekeningen over de muren heeft achtergelaten … alweer? Een beetje Lemonolie gaat een lange weg in het creëren van een schone lei. Ik voeg een paar druppels toe aan een doek en poets de vlekken weg.

 

Vecht tegen vettige fornuizen, toonbanken en magnetrons met een mengsel van Lemon en azijn. Meng ongeveer 20 druppels met 1 kopje witte azijn in een glazen spuitfles en voeg vervolgens ongeveer een kopje water toe. Spray die vettige oppervlakken en veeg schoon.

 

Ruikt je beddengoed naar “opbergkast”? Giet je was met citrusachtige frisheid door 5-8 druppels toe te voegen aan de spoelcyclus bij het wassen van kleding en handdoeken.

 

Heb jij ook last van een middag-dip? Werk deze weg en drink een koud glas water met een paar druppels Lemon. Deze calorie-vrije traktatie zal je dag opvrolijken! Ik hou ook van Lemon en Thieves toevoegen aan heet water met honing voor een rustgevende thee.

 

Maak een einde aan de opbouw van hard water door het aan te pakken met een pasta gemaakt van bakpoeder, een beetje water en essentiële olie van Lemon. Een krachtige doe-het-zelf-scrub voor geen geld!Gebruik een paar druppels Lemon om vervelende stickers en vlekken op borden of speelgoed op te lossen. Dit werkt voor krijtpennen, slijtage en permanente marker op glaswerk.

 

Verdrijf stinkende geuren door een met Lemon doordrenkt wattenbolletje in de koelkast, toiletpapierrol, kasthoek, auto of de prullenbak te plaatsen – probeer het aan het deksel te plakken!

 

Voeg een beetje meer pep toe aan je stap en helderheid aan je wandeling buiten door twee druppels Lemon, Peppermint en Lavender Vitality-oliën toe te voegen aan een plantaardige capsule. Dit is het proberen waard!

 

 Zachte voeten

 

 

Niemand wilt harde, gekrakkeleerde voetjes. Een paar drupjes Lemon EO op je voetzolen en inmasseren (doe evt de lemon eo in wat voetencrème) en zie je voetjes lekker zacht worden.

 

 

 

Mondwater

 

 

 

 

 

Maak je eigen, supereenvoudige en goedkope, mondwater. Doe 2 à 3 drupjes in 100 ml water en klaar is je mondwater.

 

 

 

 

 

 

 

Dingen die je kan doen met citroen Detoxbad

 

Doe wat Lemon EO bij je badzout om je lichaam lekker te ontgiften 

Voor de hongerigen onder ons – doe dit met citroen Hongergevoel

Doe een drupje Lemon EO bij je water om hongergevoel te verminderen. Echt waar het helpt ook voor emotionele en (te) grote eters.Ontdek wat er allemaal kan met Essentiële Olië

 

Dingen die je kan doen met citroen Schone handen en nagel

 

In de tuin gewerkt of met de kinderen zandkastelen gemaakt? Druppel 1 dr Lemon EO op je handpalm en wrijf in je handen. En daarna je handen spoelen

 

Dingen die je kan doen met citroen : Frisse adem

Een drupje Lemon op je tong verfrist je adem. 

P.S. net zoals een drupje Peppermint EO 

Dingen die je kan doen met citroenen  Energie booster

Nood aan een snelle energie boost, diffuse dan Lemon EO in je diffuse

Dingen die je kan doen met citroen Snotteren en kuchen

Diffuse Lemon EO wanneer je last hebt van verkoudheden. 

Olala, ook dit kan je doen met citroen  Je kee

Heb je een pijnlijk of schrapend gevoel in je keel. Doe een drupje Lemon EO in een kop warm water met wat honing bij. Niet alleen deugddoend, maar ook heel lekker. 

Dingen die je kan doen met citroen Allergieën

Lemon, Peppermint en Lavender zijn het trio om allergieën geen kans te geven.Ontdek wat er allemaal kan met Essentiële Oliën 

 

DINGEN DIE JE KAN DOEN MET CITROEN VOOR JE EMOTIES

Dingen die je kan doen met citroen Mentaal fris

 

Heb je focus, helderheid en mentale frisheid nodig. Dan is Lemon EO your go-to mirakeltje.

Nr wat je kan doen met citroen nr Happy humeur

Net zoals de Orange is de Citroen een zonnevrucht voor een zonnig humeur. 

Diffuse het zeker als je een baaldag hebt 

Er kan nog veeeel meer met citroen!

 

 

Bestellen?  De prijs voor deze pure uit de schil gewonnen olie (Seed to Seal geteeld) is 17,68 euro voor 15 milliliter.

Wil je echter meer info over deze en andere olie en hoe je deze voordeliger kunt bestellen? 

Ga  dan naar de homepage en volg de link naar de gratis workshop Etherische olie of stuur een berichtje voor meer info .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Heb je hulp nodig? Chat met ons