Boho natuurlijke make-up is echt duurzaam

Door het aanschaffen van een Boho product draag je bij aan duurzaamheid;  1 procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draag je bij aan de herbebossing in Frankrijk.Dit omdat het dar wordt gemaakt. Dat is wat ons dus betreft een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. 100 % dierproefvrij dus!

Boho is het snelst groeiende eco make – up merk in Europa en als je het eenmaal gebruikt hebt weet je wel waarom.

De oprichters van dit merk wilden dat het echt goed en echt betaalbaar zou zijn. Dat is gelukt! De diverse kleuren zijn mooi en sprekend en de producten zijn heel verzorgend. Door het compacte formaat van de producten zijn ze heel makkelijk mee te nemen. Je hebt er maar weinig van nodig per keer en het blijft lang zitten. Het gaat echt lang mee!

Niet alle producten zijn Vegan,maar veel wel. Dit staat echt duidelijk in de beschrijving van het product. Ook staat er heel duidelijk in wat er in welke hoeveelheid in zit, wat heel belangrijk is als je allergisch bent voor vaak gebruikte ingredienten in make-up. Deze van Boho zijn natuurlijk vrij van parabenen.

Probeer maar eens ! Je krijg 10 % korting bij je 1e bestelling en als je een aanbeveling schrijft nogmaals een bon voor 10 % korting.Bijna alles past door de brievenbus dus de verzendkosten zijn echt minimaal.

Binnenkort start er een spaarprogramma voor gratis verzending, dat is nog meer voordeel dus!

 

Heb je hulp nodig? Chat met ons